(foto) Fă-ţi un cadou de sărbători. Porsche a lansat noul 911 Soundbar 2.0 Pro

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un produs neobișnuit a apărut în magazinul online Porsche, fiind vorba despre un 911 Soundbar 2.0 Pro, realizat cu părţi din originalul sistem de evacuare a gazelor de eşapament de pe noul 911 GT3.

Sistemul audio a fost evaluat la 8.890 de euro (în SUA e 12.000 de dolari) şi poate fi rezervat teoretic şi prin intermediul reprezentanței mărcii de la Chişinău!

Sistemul Virtual Surround Sound 2.1.2 are o putere de 300 de wați, porturi HDMI compatibile 4K, Bluetooth 5.0, Dolby Atmos DTS-HD, streaming cu Apple AirPlay 2 și Google Chromecast încorporat pentru mai multe camere şi numeroși furnizori de servicii de streaming premium, precum Spotify Connect.

Soundbar-ul mai este echipat cu tehnologie de streaming in-room multi-channel, care se conectează cu un 911 Soundbar Special Edition, 911 Soundbar Final Edition, precum și cu viitoarele noi produse audio Porsche Originals. Poate fi atârnat pe un perete sau așezat pe un suport.

Este confecţionat în Germania, 50% fiind din oţel inoxidabil şi 50% din plăci fibroase de densitate medie. Măsoară aproximativ 1.500 x 460 x 500 mm şi are o greutate de aproape 65 kg.

Dacă îţi doreşti un astfel de soundbar ar trebui să te grăbeşti. Nu se ştie câte au mai rămas nerezervate, iar comenzile vor fi procesate din 20 decembrie 2022. În total vor fi făcute doar 500 pentru toată lumea!

Apropo, în acelaşi magazin online mai există un soundbar, mai compact şi mai uşor, care livrează aceeaşi putere şi care costă de două ori mai ieftin, însă îi lipsesc tehnologii moderne de streaming şi este făcut din eşapamentul precedentului 911 GT3.

Cmentariile sunt închise