(foto) În stilul ruginii. Iată cum au modificat băieţii de la Vilner un Jeep

Filiala chineză a renumitului atelier de tuning din Bulgaria, Vilner, a prezentat un nou proiect pe baza unei maşini de teren de producţie americană. Maşina de model Jeep Wrangler s-a ales cu un interior şi un exterior într-un stil “vintage”, dar şi câteva modificări la capitolul tehnic.

Elementul cheie al acestui proiect de personalizare poate fi considerat levierul cutiei de viteze care are în vârf un craniu făcut din alamă (aliaj de cupru şi zinc galben-auriu). Acesta simbolizează viaţa care trece foarte repede. Răceala pe care o oferă acesta vine în contrast cu acea căldură oferită de culoarea pielii care este prezentă practic pe orice suprafaţă a habitaclului.

Clientul care şi-a comandat o astfel de maşină le-a spus specialiştilor exact ceea ce ar dori să vadă – un aspect dur şi robust, dar cu folosirea unor materiale naturale şi originale. Iată că designerilor de la Vilner le-a reuşit să combine de minune pielea cu metalul.

Vezi şi: (foto) Atelierul bulgar Vilner a transformat interiorul unui Mercedes-Benz S63 AMG în unul pentru regi

Din aceeaşi alamă au fost făcute marginile gurilor de aerisire de pe planşa de bord, dar şi mânerele uşilor. Restul suprafeţelor au fost acoperite din piele tăbăcită natural, din aceasta fiind făcute şi un set de genţi pentru vânătoare.

Scaunele sunt acoperite cu piele de o culoare mai închisă pe care au numit-o Old Tobacco, iar volanul este tapiţat cu o piele “îmbătrânită” în mod artificial.

Trecând la exteriorul maşinii, acesta păstrează stilul de la interior. Specialiştii de la Vilner au lăsat metalul chiar să ruginească, după care caroseria a fost acoperită cu un strat de soluţie specială cu ajutorul unor dispozitive.

Într-un final, acest Jeep Wrangler s-a ales cu mai multe detalii pentru off-road, printre care elemente ale suspensiei de la Fox care au permis mărirea gărzii la sol. Automobilul mai este echipat cu pneuri ВFGoodrich Krawler T/A, dar şi cu un troliu puternic Warn.

Înainte de a fi modificat, acest Jeep Wrangler era o maşină obişnuită, produsă în anul 2012. Acesta ascunde sub capotă un motor V6 de 3.6 litri care produce 285 CP şi 353 Nm, cuplat la o transmisie manuală cu şase trepte. Tracţiunea este integrală.

Apropo, ştiaţi că Jeep Wrangler face parte dintr-un top al maşinilor care nu se vor demoda în timp?

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/