(foto) Ford anunţă despre primul copil născut într-un model electric de-al său, în noul Mustang Mach‑E

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Este o ştire puţin mai ieşită din comun, însă este interesant de relatat despre situaţii care se întâmplă rar sau se pot produce o dată în viaţă. Compania Ford are plăcerea să confirme că pentru prima dată un copil s-a născut într-unul dintre vehiculele sale electrice!

Când au început contracțiile gravidei Christine Vigsted, ea și soțul ei Jens au crezut că este suficient timp pentru a ajunge la spital. La urma urmei, primul lor copil, Thomas, sosise după un travaliu lung de 48 de ore.

Dar, în ciuda faptului că au plecat la spital la timp cu mașina lor electrică, un Ford Mustang Mach‑E, apele lui Christine s-au rupt la doar câteva minute de la startul călătoriei.

Jens s-a oprit pe marginea drumului și, cu un mic ajutor de la distanță din partea moașei cuplului, a reușit să nască al doilea copil, botezat David.

„Nașterea în mașină a decurs foarte bine”, a spus Christine, din Ringsted, Danemarca. „Dacă ar fi fost primul nostru copil, probabil ne-am fi descurcat altfel, dar a fost o experiență foarte frumoasă.”

„Facem eforturi extreme pentru a testa orice eventualitate, dar sincer, nașterea pe scaunul pasagerului din față nu este unul dintre testele noastre obișnuite”, a spus Jim Farley, președinte și CEO Ford. „Ne place să ne gândim la clienții noștri ca la membri ai familiei și, în acest caz, acest lucru nu ar putea fi mai adevărat.”

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/