in ,

LOLLOL LoveLove COOLCOOL AngryAngry OMGOMG

(video) Ghinion de la o luni. Un şofer îşi va găsi maşina murdară de ulei de motor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Ghinion pentru un șofer din Capitală. Mașina acestuia a fost murdărită cu ulei auto, glod și chefir

Ghinion matinal pentru un șofer din capitală. Mașina acestuia a fost murdărită cu ulei tehnic, glod și chefir.

Gepostet von TV8.MD am Montag, 19. Oktober 2020

Ziua de luni a început prost pentru un şofer din capitală. Cineva s-a răzbunat crunt pe acesta pentru că şi-a lăsat automobilul într-un loc cel mai probabil neregulamentar sau nepermis.

S-ar crede că acesta a mai fost avertizat anterior, însă răbdarea cuiva a ajuns până la limită, dacă tot s-a decis să se facă asta.

FOTO: facebook.com/Иван Рубриченко

Acest Opel Agila a fost stropit din cap până-n picioare cu un lichid de culoare neagră, care, după cum ne-am putut da seama şi noi, dar am primit şi confirmarea de la autorul fotografiei, este ulei uzat de motor!

De asemenea, sub un ştergător de parbriz a fost lăsată o foaie A4 pe care era scris în limba rusă “parchez ca un măgar”, ceea ce denotă încă o dată faptul că răzbunarea a fost pe seama parcării într-un loc în care nu este voie.

Autoturismul în cauză a fost găsit aşa pe strada Florilor 6/2, o zonă în care se află atât case de locuit, cât şi mai multe şcoli, grădiniţe, cămine universitare. Dacă proprietarul va depune o plângere la poliţie deocamdată nu se cunoaşte.

Un internaut afirmă că maşina ieri încă mai era curată. Aceasta a fost lăsat la intrarea spre un teritoriu cu garajuri şi deşi se poate ocoli, este dificil. Zilele trecute au fost lăsate pentru proprietar şi hârtii cu cererea de a o lua de acolo.

Mai devreme a fost astfel murdărită:

VIDEO: tiktok.com/@alif3rov

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Iti place articolul?