(foto) În Floreşti se vinde un Opel Rekord 1.8 S! Are un interior tapiţat cu velur şi nici 50 de mii de km parcurşi

La timpul său era un automobil respectat din segmentul Executive şi ţintea segmentul premium, însă în prezent îi poate impresiona doar pe fanii înrăiţi ai mărcii sau ai modelului. Este vorba despre Opel Rekord, unul dintre produsele emblematice ale producătorului german, maşină care a ajuns şi pe meleagurile ţării noastre în câteva unităţi.

În 2016 am scris despre un exemplar finisat într-o culoare rară, portocalie, cu puţin peste 160.000 de km la bord, care îşi căuta un proprietar, însă acum ne-a atras atenţia un exemplar mai nou, în stare destul de bună, care nu are nici 50.000 de km parcurşi, dacă ar fi să credem datelor din anunţ!

Automobilul în cauză este un Rekord 1.8 S din generaţia E2, model facelift, produs în anul 1983. După 1986 a fost înlocuit de Opel Omega şi scos definitiv din producţie.

Actualul posesor spune că sedanul cu o greutate de 1.655 de kg are un motor pe benzină cu un volum de 1.8 litri şi cu patru cilindri în linie (90 CP/140 Nm). Acesta este cuplat la o cutie de viteze automată care era oferită doar în calitate de opţiune în combinaţie cu unele propulsoare din lista celor disponibile. Tracțiunea este pe puntea din faţă.

Culoarea exterioară îi este o nuanţă aurie, iar habitaclul are o tapiţerie pe scaune şi uşi cu velur şi cu o textură specifică interesantă. Volanul îi este pe partea stângă, are pe bord 41.441 de km şi 90% din piese i-au fost schimbate/înlocuite în procesul de pregătire pentru revânzare!

Printre dotările disponibile la bord se numără: alarmă antifurt, aer condiţionat, servodirecţie, oglinzi acţionate electric, lacăt centralizat, geamuri fumurii, calculator de bord şi altele. Are și anvelope all season.

Sedanul se află undeva în raionul Floreşti şi se cer în schimb pentru el doar 1.500 de euro, cu posibilitatea ca suma finală să fie negociată!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/