(foto) GTO Engineering introduce replica lui Ferrari 250 GT SWB California Spyder. Costă de 15 ori mai ieftin

Compania britanică GTO Engineering a prezentat un alt proiect de renaştere a modelelor clasice Ferrari, al treilea la număr, după 250 SWB Revival și 250 TR Revival. De această dată s-a ales decapotabila 250 GT SWB California Spyder.

Replica de o calitate excepțională va costa între 750.000 şi 850.000 de lire sterline în funcție de vehiculul donator, caietul de sarcini final, taxele locale și de transport. Suma este de minim 15 ori mai mică decât costul actual al originalului!

Britanicii sunt gata să construiască o astfel de maşină pe baza unui Ferrari original, dar care, de exemplu, a avut de suferit un accident, un incendiu sau orice altă deteriorare. Automobilul va primi un şasiu restaurat complet, îi vor fi înlocuite toate panourile caroseriei şi îi va fi refăcut interiorul.

Motorul de bază pentru replică este un V12 cu un volum de 3.0 litri, pe care GTO Engineering îl folosește şi pentru alte proiecte ale seriei Revival. El dezvoltă aproximativ 300 CP.

Cu toate acestea, la comanda clientului, volumul motorului poate fi mărit până la 3.5 sau 4.0 litri. Cutii manuale cu patru (standard) sau cinci trepte (opţional) sunt oferite la alegere. Iar opţiunile de culoare pentru exterior şi interior sunt practic nelimitate.

Construcția manuală a fiecărei replici durează peste 1.500 de ore-om de muncă. Premiera publică a modelului va avea loc în cadrul evenimentului Goodwood Revival între 17-19 septembrie 2021. Primele livrări ale clienților sunt programate pentru sfârșitul anului 2021.

Vezi şi: (foto) Este acum la al 11-lea proprietar, însă valoarea nu şi-a pierdut-o în timp. Suma pentru care se doreşte a fi vândut acest Ferrari

Compania mai ţine să menționeze că un astfel de automobil este destinat nu numai celor care pur și simplu nu își pot permite un Ferrari foarte rar, ci și celor care au deja un Spyder original. O astfel de maşină care are un aspect similar, dar este nouă, poate fi condusă în fiecare zi fără teama de a o deteriora pe cea rară şi scumpă.

Conceput inițial de Pininfarina și completat magnific de Scaglietti, California Spyder este fără îndoială una dintre cele mai bune colaborări care au părăsit vreodată porțile din Maranello. Un total de 106 modele au fost produse de Ferrari, cu ampatament scurtat sau alungit, făcându-l unul dintre cele mai rare. 

Astăzi, vehiculele originale care au supraviețuit se găsesc invariabil doar în cel mai înalt nivel al colecțiilor specializate, rareori sunt văzute pe drumuri publice sau neschimbate față de specificațiile originale din fabrică.

Vezi şi: (video) Legendara mașină de curse rutiere trăiește din nou. RML a reinterpretat modelul Ferrari 250 GT SWB

Cmentariile sunt închise

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/