(foto) Iată cum vor arăta stopurile noilor generaţii Audi A7 şi A8

Noua generaţie Audi A8 (D5) şi A7 au fost văzute împreună undeva în Africa de Sud, acolo unde participă la o fază finală de teste. Chiar dacă prototipurile camuflate au mai fost zărite anterior, acum un martor ocular a fotografiat maşinile cu stopurile descoperite.

Un detaliu care nu s-a mai putut observa până acum este o făşie cu LED-uri care va conecta ambele stopuri ale maşinilor. Aceasta va putea oferi un semnal luminos şi nu va fi doar o simplă bandă reflectorizantă.

În acelaşi timp, se pare că Audi va renunţa la stilul semnalizatoarelor de direcţie, care în prezent au fost preluate de mai multe companii auto.

Per ansamblu forma stopurilor aminteşte pe Audi A8 de conceptele Prologue, în timp ce pe A7 acestea vor fi mai înguste decât sunt pe generaţia actuală.

Vezi aici cum vor arăta blocurile optice frontale: Şeful Audi a anunţat data fixă a premierei noului sedan premium A8

Amintim că ambele modele vor fi construite pe baza platformei MLB Evo, cea aleasă şi pentru noua generaţie Audi Q7. Drept rezultat se aşteaptă o reducere considerabilă a greutăţii, dar şi posibilitatea de a instala noi motoare, inclusiv şi electrice.

Sursă: Autogespot

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/