(foto) Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+ Final Edition este ultimul E-Class cu V8 pur

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Se încheie o eră pentru familia E-Class, după 36 de ani de la apariţia lui E-Class „Hammer” W124 în 1986. Cu modelul special echipat E 63 S 4MATIC+ Final Edition, disponibil în caroserie sedan şi break, Mercedes‑AMG își ia rămas bun de la succesul seriei de modele de performanță W/S 213. 

Aceasta a stabilit noi standarde cu motorul său V8 biturbo de 4.0 litri (cu până la 612 CP) și tracțiunea integrală complet variabilă, inclusiv modul Drift. Aspectul rafinat și echipamentul standard extins fac din Final Edition o combinație unică de performanță și lux.

Caracteristici cheie:

  • Ediția finală este disponibilă exclusiv în vopsea mată graphite grey magno. Jantele forjate AMG de 20 de inci cu spițe încrucișate, optimizate aerodinamic, sunt vopsite într-un negru lucios cu vopsea transparentă lucioasă, subliniind statutul special, la fel ca emblema AMG de pe montantul C și autocolantele de pe părțile laterale inferioare.
  • La acestea se adaugă un AMG Night Package care face negre lucioase mai multe elemente de caroserie. De asemenea, în pachet este inclusă sticlă termoizolantă cu tentă închisă pentru geamurile posterioare. Două terminaţii trapezoidale cromate negre ale țevilor de eșapament duble formează finisajul potrivit în spate. Pachetele Carbon I și II pot fi comandate ca opțiuni.
  • Iluminatul ambiental proiectează prin LED-uri logoul mărcii AMG lângă ușile laterale deschise. Acest lucru nu numai că face apel la emoții, ci și pune în scenă o evidențiere atractivă în împrejurimile întunecate. În plus, intrarea și ieșirea este, de asemenea, mai confortabilă și mai sigură cu lumina suplimentară.
  • Pachetul AMG Performance Seat High-End pentru interior aduce scaunele AMG Performance cu suport lateral perfect pentru manevrele dinamice de condus. Toate pozițiile scaunelor, inclusiv pernele, pot fi reglate electric pentru a se potrivi perfect fizicului șoferului. Încălzirea integrată a scaunelor asigură o experiență de condus confortabilă cât mai rapid posibil, chiar și la temperaturi scăzute. Iar tapițeria din piele fină Nappa AMG titanium grey pearl/black cu cusături galbene contrastante subliniază caracterul sportiv. Planşa de bord şi panourile superioare ale uşilor sunt la fel acoperite cu piele Nappa.
  • Volanul AMG Performance din piele Nappa neagră în combinaţie cu microfibră DINAMICA oferă o aderență perfectă pentru o direcție precisă. Cusăturile galbene contrastante se potrivesc cu ale tapiţeriei. Butoanele standard AMG permit operarea rapidă și fără greșeală a unor funcții dinamice specifice de conducere, cum ar fi programele de conducere.
  • Elementele ornamentale AMG din carbon se găsesc, de asemenea, pe consola centrală și conferă ediției finale o notă de motorsport. Consola centrală are, de asemenea, insigna „AMG FINAL EDITION”. Decorațiile negre ale pragurilor din oțel inoxidabil periat AMG impresionează prin inscripția „AMG” iluminată exclusiv în culoare galbenă. Covorașele negre elegante cu inscripții AMG și cusături galbene contrastante se îmbină armonios cu designul interior și protejează eficient zona pentru picioare de murdărie.
  • Fiecare client va primi de asemenea o husă AMG Indoor Car Cover cu inscripţia AMG E 63 S FINAL EDITION.

În total vor exista doar 999 de maşini şi cel mai probabil alegerea caroseriei va ţine de proprietar. Preţul modelului de colecţie nu a fost comunicat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata