(foto) Imaginea zilei: Ministrul MAI are șofer personal cu imunitate la RCR sau Codul Contravențional?

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imaginea zilei de astăzi vine din inima orașului Chișinău. Aceasta și altele au fost făcute publice de jurnalista de la jurnal.md, Nadejda Roșcovanu. Aceasta, după o situație în care s-a pomenit ieri, s-a arătat nedumerită de nedreptate socială.

Ministrul MAI, Adrian Efros, a fost văzut astăzi participând la un eveniment de donare a sângelui, organizat la Palatul Republicii. Și cum credeți cu ce a venit și unde a parcat (indirect)? Bingo: pe trotuar, neregulamentar.

Apropo acest Kodiaq nu îi este indicat în cea mai nouă declarație de avere, semn că ar fi vreo mașină de serviciu. Din câte puteți observa dispune de semnale luminoase speciale.

Am postat aici, cu câteva minute în urmă, niște poze cu ministrul de Interne Adrian Efros, care a parcat pe trotuar, cum…

Posted by Nadejda Roscovanu on Friday 14 June 2024

De aici și nedumerirea. Nimeni nu s-a apropiat să-i ridice mașina parcată pe trotuar. Unii internauți chiar au glumit, spunând că ministrul MAI ar fi plătit deja penalizarea cu propriul sânge.

În schimb, ieri, Nadejda Roșcovanu a fost rapid găsită și sancționată pentru că a parcat lângă Parlament din lipsă de locuri găsite în zonă.

Am înconjurat azi de câteva ori străzile din vecinătatea Parlamentului RM, ca să găsesc un loc de parcare și nu am…

Posted by Nadejda Roscovanu on Thursday 13 June 2024

Amintim că fosta ministră a MAI, Ana Revenco, s-a pomenit într-o situație asemănătoare. Într-o zi de la începutul primăverii a parcat personal neregulamentar pe o stradă, la fel din centrul capitalei. La observația făcută de un pieton aceasta a schimbat poziția mașinii, însă oricum a fost penalizată ulterior: (video) Fosta șefă a MAI, Ana Revenco, a luat o amendă de râs pentru parcare neregulamentară

Va lua și șoferul lui Adrian Efros, ulterior, o amendă?…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise