(foto) În Moldova poate fi adus un exclusivist Mercedes-AMG G 63 4×4²! Iată cât costă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În Republica Moldova poate fi importat un autovehicul care, de fapt, nu a fost prezentat în mod oficial după cum se întâmplă cu alte modele. Vorbim despre noul Mercedes-AMG G 63 4×4², care a fost scos la vânzare pe neprins de veste în 2022 şi la care au acces doar clienți privilegiați din câte se pare, unele persoane înstărite avându-l deja în proprietate.

Până în prezent producătorul nu a lansat niciun comunicat de presă oficial cu descrierea sa, nu există afişat nici pe mercedes-amg.com şi nici în configuratoarele online ale Mercedes, semn că nu este pentru oricine. Am căutat de multă vreme să aflăm de ce nu a fost prezentat normal şi de ce nu poate fi cumpărat în mod obişnuit, însă compania germană a preferat să tacă la mesajele noastre.

Doar reprezentanța Mercedes din România ne-a răspuns discret: „Vehiculele noi au nevoie de ceva timp pentru a fi implementate în configuratoarele noastre online, dar modelele care nu sunt încă anunțate public nu sunt de vânzare publică.”

Revenind la anunţul din Moldova, iată-i descrierea. Pe lângă asta ni s-a mai spus că este în specificaţie europeană şi are garanţie. Preţul final mai poate fi discutat.

Amintim că noul G 63 4×4² este un monstru cu punţi portal şi motor V8 biturbo de 4.0 litri, care generează 585 CP la 6.000 rpm şi 850 Nm între 2.500 și 3.500 rpm. Poate realiza 0-100 km/h în 5.0 secunde. Viteza maximă este limitată la 210 km/h.

Este o maşină destul de capabilă şi în off-road, iar mai multe detalii şi cifre poţi afla din articolul nostru dedicat:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/