(video) BRABUS 850 6.0 Biturbo 4×4 Coupe este oferit până apare noua generaţie GLE 63 AMG Coupe

Atelierul de tuning BRABUS pune la dispoziţia celor care caută o interpretare mai agresivă a celui mai rapid SUV Coupe din lume modelul BRABUS 850 6.0 Biturbo 4×4 Coupe pe baza lui GLE 63 AMG Coupe. Asta până apare o nouă generaţie de care nemţii se vor apuca.

După câte poate v-aţi dat seama din denumire, componenta principală de pe acest monstru este motorul de sub capotă, un V8 twin-turbo a cărui volum a fost mărit de la 5.461 la 5.912 cm³, i-au fost lărgiţi cilindrii până la 99 de mm şi a primit noi pistoane forjate corespunzător mai mari. Diferit este şi arborele cotit, bielele forjate sunt mai lungi acum, iar ambele capete ale cilindrilor sunt optimizate pentru fluxul de amestec.

Pentru a funcţiona corespunzător, un modul de admisie a fost proiectat special pentru motorul cu volum mărit. Este făcut din carbon și include o nouă cutie pentru filtrul de aer, cu secțiune transversală mai mare. Un sofisticat canal de aer este integrat în capotă şi livrează aerul necesar pentru răcire.

Printre alte componente fundamentale se numără două noi turbo compresoare mai voluminoase şi nişte colectoare de evacuare modificate. Pentru a reduce în continuare temperatura aerului fierbinte, conductele de admisie și de aer sunt izolate cu un scut numit “Gold Heat Reflection”. De asemenea, inginerii BRABUS au adăugat noi down pipes-uri de 75 mm şi un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament, din oţel inoxidabil, cu supape controlate activ şi cu un sistem de management a sunetului generat. Evident nu lipseşte şi un chip tuning din partea casei a unităţii electronice de control.

Rezultatul este 850 de CP generaţi la 5.400 de rpm şi un gigantic cuplu de 1.450 de Nm, disponibil între 2.500-4.500 rpm. Cu o greutate de 2.350 de kg, poate face acum sprintul 0-100 de km/h în 3.8 secunde şi poate atinge maxim 320 de km/h din cauza limitatorului electronic.

Modificările la nivel estetic se rezumă la instalarea unui nou kit aerodinamic cu bare de protecţie reproiectate, care, pe lângă inserţii din fibră de carbon mate, mai includ şi diverse prize de aer funcţionale. Bara de protecţie frontală mai încorporează noi elemente LED pentru iluminare, în timp ce cea posterioară terminaţiile eşapamentului care sunt finisate cu ceramică. Mai mult, toate elementele care anterior erau cromate acum sunt vopsite în culoarea aleasă pentru caroserie.

Pe partea de jante avem modele cu dimensiuni cuprinse între 21 şi 23 de inci. Pe exemplarul care a fost prezentat recent la Salonul Auto de la Geneva au fost puse jante BRABUS Monoblock Y “PLATINUM EDITION” de 23 de inci, vopsite la fel în culoare neagră şi cu accente roşii, în anvelope Continental de mărimi 295/35 R 23 şi 335/30 R 23 respectiv.

La fel, pentru a face exteriorul mai arătos se oferă un modul special pentru suspensia pneumatică AIRMATIC, care coboară garda la sol cu 35 de mm. Acest lucru oferă maşinii cu tracțiune integrală nu numai un aspect mai interesant, dar, de asemenea, îmbunătățește dinamica de conducere în continuare prin scăderea centrului de greutate.

Vezi şi: (video) Polonezii de la auto-Dynamics i-au făcut unui client un GLE Coupe cu 806 CP. Ce viteză maximă atinge

Interiorul este personalizat la dorinţa clientului. Orice tip de piele disponibilă poate fi instalată pe scaune şi pe alte suprafeţe, de la BRABUS Mastik până la Alcantara, în combinaţie cu cusături contrastante şi inserţii din fibră de carbon sau lemn. Logourile atelierului şi alte inscripţii cusute sau brodate, care fac referire la maşina specială, nu lipsesc.

Printre alte opţiuni se pun la dispoziţie noi pedale, padele în spatele volanului BRABUS RACE, praguri cu inserţii din aluminiu, iluminate în nuanţa aleasă prin sistemul de iluminare ambientală şi altele.

BRABUS 850 6.0 Biturbo 4×4 Coupe poate fi comandat ca o maşină gata făcută, ori, în cazul în care aveţi un GLE 63 AMG Coupe, acesta poate fi transformat la fel sau doar la unele capitole. SUV-ul modificat complet poate ajunge să aibă un preţ final de peste 200.000 de euro.

Vezi şi: (foto) 840 de CP dintr-un Mercedes-AMG GLE 63 Coupe? Nimic mai simplu pentru Mansory

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/