(video) Reportaj: De ce Toyota Prius prezintă un interes sporit pentru hoţii de piese auto din Moldova

0

De ce Toyota Prius prezintă un interes sporit pentru hoţii de piese auto din Moldova? Au încercat să afle colegii noştri de la TV8, care au realizat un scurt reportaj la acest subiect deja devenit arhicunoscut pe piaţa auto locală.

Este un fenomen, răspândit în mai multe țări europene, dar care capătă amploare și în Republica Moldova. În mod special, hoții sunt interesați de catalizatorul acestor automobile, pe care, dacă-l vând, pot obține o sumă de bani destul de generoasă.

Aflaţi că doar de la începutul anului 2020, în capitală au fost înregistrate 11 cazuri de furt din acest tip de automobile. Oamenii legii încă nu au dat de urmele hoților, dar îi avertizează pe proprietari să ia măsuri de protecție.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-tendinte-noi-in-preferintele-hotilor-de-piese-auto-din-moldova-au-lasat-un-prius-fara-catalizator/

https://autoblog.md/foto-inca-o-victima-unde-a-avut-loc-de-aceasta-data-rapirea-catalizatorului-unei-toyota-prius/

(video) Situaţia ciudată a unui şofer din Chişinău după ce maşina i-a fost spartă. Hoţul umbla după piese de Prius cu un Prius

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata