(foto) În România, COVID-19 a adus acasă “magicienii din turneu”? Posesorii de automobile trebuie să aibă grijă

Mai multe fotografii cu un autoturism premium marca BMW, aflat într-o parcare a unui bloc de locuit din București, au devenit virale pe internet. Mașina a fost efectiv golită pe timp de carantină şi stare de urgenţă de hoți de piese, care în spaţiul online sunt botezaţi “magicieni”. Să-i fi adus COVID-19 acasă din “turneu”?

FOTO: facebook.com/tuestitot2020

Imaginile arată exteriorul şi habitaclul maşinii, acesta din urmă fiind golit de tot ce avea mai important. Hoții au luat oglinzile retrovizoare exterioare, volanul, panoul de bord digital şi ceva de după el, tot ce includea consola centrală şi dispozitivele electronice cu butoane şi ecrane.

S-a mai curăţat şi tunelul central până la cotieră, acolo unde de regulă stă un compartiment pentru lucruri, levierul cutiei de viteze, joystick-ul sistemului iDrive şi alte comenzi.

Mașina este un BMW 640d Gran Coupe xDrive cu pachet M Sport și la mâna a doua poate ajunge să coste chiar şi peste 50.000 de euro.

În imagini se văd şi urme ale prafului pe care îl folosesc polițiștii la prelevarea amprentelor, semn că proprietarul a reclamat jaful și poliția face cercetări.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(foto) Încă o victimă! Unde a avut loc de această dată “răpirea” catalizatorului unei Toyota Prius

(video) Test Drive: Noua generație Toyota RAV4 Hybrid

(foto) “Glumă” proastă de 1 aprilie. Un şofer şi-a găsit dimineaţa maşina spartă

Cmentariile sunt închise