(foto) Incredibil ce se întâmplă sub podul Stăuceni-Cricova! Se pune întrebarea pentru ce plătim taxa de drum

Majoritatea cetăţenilor Republicii Moldova fac uz de infrastructura rutieră a ţării în starea în care este şi deja s-au obişnuit cu ea, deşi ar trebui să fie la un cu totul alt nivel în urma milioanelor de lei pompate an de an în bugetul de stat, bani pe care îi achită orice şofer de bună credinţă.

Puţini însă sunt cei care văd dedesubturile, acele neajunsuri şi pericole, iar o singură voce care să le semnaleze este insuficientă pentru ca să ajungă la urechile responsabililor care să facă măcar ceva.

Fotografia de mai jos, postată de un bărbat din municipiul Chişinău a devenit un motiv de îngrijorare, dar şi de uimire, un motiv care a fost distribuit de minim 3.000 de oameni şi cine ştie câţi au mai făcut-o ulterior prin aceştia.

Imaginea arată starea lucrurilor sub podul din nodul rutier care face legătura dintre localităţile Stăuceni şi Cricova, unul extrem de solicitat, deoarece prin el se poate ajunge în capitală şi tot el se găseşte pe traseul M2! Se bate alarma în atenţia drumarilor care ar trebui să intervină pentru că este deja periculos, după cum afirmă autorul.

Fotografia nu are nevoie de prea multe comentarii pentru că şi aşa a ajuns să-i indigneze pe tot mai mulţi. De aici apare şi se pune întrebarea printre comentariile internauţilor: pentru ce plătim taxa de drum şi de ce nu se folosesc anume aceşti bani pentru reparaţii, în locul acelor “surse externe de la următorii parteneri de dezvoltare (Comisia Europeană, Banca Mondială, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, și Banca Europeană de Investiții)”, aşa cum ni se comunică inclusiv de la televizor?…

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

(foto) Atenţie, groapă periculoasă! Roţi a două maşini din capitală au fost deja distruse

(foto) Cât va mai rezista fără reparaţii semnificative? Starea actuală a podului Ismail este îngrijorătoare

(video) Autorităţile aşteaptă jubileul celui mai vechi? Podurile din Chișinău necesită reparație urgentă

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/