(video) Accidente în raioanele Ocniţa şi Criuleni. Un şofer a murit, iar altul a scăpat teafăr, deşi fusese beat

După statistica îngrijorătoare din weekend, credeţi că a fost pusă o pauză în producerea de accidente rutiere? Evident că NU! Poliţia informează despre alte două situaţii grave care s-au întâmplat în ultimele ore în raioanele Ocniţa şi Criuleni.


În jurul orei 14:33, în Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Ocnița a fost înregistrat un apel telefonic prin care s-a sesizat despre producerea unui accident rutier în localitatea Lipnic.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că în jurul orei 14:10, un bărbat de 52 de ani, deplasându-se pe drumul local la volanul unui automobil marca Chrysler, în circumstanțe necunoscute a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un pilon.

În urma impactului automobilul s-a răsturnat pe partea laterală din dreapta, iar în rezultatul traumatismelor primite conducătorul auto a decedat pe loc. La fața locului a fost necesară şi intervenția unui echipaj care se ocupă de descarcerări din cadrul Serviciului Situații Excepționale.

Alte circumstanțe privind producerea accidentului rutier se stabilesc.

Iar în raionul Criuleni un alt șofer, fiind în stare de ebrietate avansată, a derapat cu mașina de pe traseu. S-a întâmplat în satul Boșcana.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit şoferul de 33 de ani şi un pasager de-al său de 27 de ani, care se aflau într-un automobil de marcă BMW ce s-a oprit într-un canal de scurgere a apelor pluviale. Ambii erau vizibil în stare de ebrietate.

Fiind supus testării alcoolscopice cu aparatul Drager, șoferul avusese un grad de alcoolemie de 1.44 mg/l în aerul expirat. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, însă pe numele conducătorului auto a fost pornită oricum o cauză penală.

Apropo, în weekend a mai fost prins un şofer care consumase mai mult decât tipul sus menţionat. Acesta a derapat de pe traseu în satul Climăuții de Jos din raionul Șoldănești, fiind la volanul unui Land Rover şi având ca pasageri un bărbat de 67 de ani şi o femeie de 61 de ani.

Maşina a ajuns pe acostament răsturnată şi ca prin minune nimeni nu a avut de suferit! Şoferul însă avea 1.82 mg/l de alcool în aerul expirat.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/