(foto/video) Noul BMW X6 G06 a fost deconspirat. Primele imagini

(update) BMW publică oficial teaserul modelului, anunţând premiera-i curândă!


Noul BMW X6 G06 a fost deconspirat înainte de premiera-i care ar putea avea loc peste câteva ore/zile. Primele imagini au fost publicate de colegii noştri de la AutoBlog Olanda.

Din ceea ce putem vedea, acest Sports Activity Coupe va suferi schimbări semnificative în aparență. Cele mai notabile dintre ele pot fi considerate pe bună dreptate o bară de protecție frontală mai agresivă cu nişte prize de aer mărite în dimensiuni, faruri îngustate și o grilă de radiator ușor extinsă.

Partea din spate se remarcă printr-o pantă a acoperişului care este coborâtă mai puternic, un mic spoiler deasupra lunetei şi un altul pe marginea capacului portbagajului, dar şi noi stopuri realizate în stilul celor de pe noua familie de modele Seria 8. Încă o deosebire de modelul anterior este că spaţiul pentru plăcuţa de înmatriculare a coborât de pe hayon.

Exemplarul din imagini pare a fi un M50i sau M50d datorită kitului exterior aerodinamic, prizelor de aer laterale şi jantelor specifice.

Imagini de la interior nu sunt disponibile deocamdată, însă fără ele ne putem da seama că va fi o copie a celui din noul X5, cu două monitoare digitale în faţa şoferului. Gama de motoare la fel o va împărţi cu X5.

Vezi şi: (foto) Primele imagini cu noul BMW X5 M Competition şi în premieră cu X6 M Competition

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/