(video) Accident în apropiere de Orhei. Un microbuz cu pasageri şi un autocamion s-au oprit în câmp

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă un accident cu multiple victime s-a produs astăzi pe traseul R6, în preajma localităţii Ciocîlteni. Un microbuz de pe ruta Chișinău-Otaci, care se deplasa spre nordul ţării, s-a ciocnit cu un autocamion a cărui şofer, în mod regulamentar, intenționa să vireze la stânga spre sat. Microbuzul a intrat în spatele camionului şi drept urmare ambele autovehicule s-au oprit în afara traseului.

Preliminar, opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă şoferul și patru pasageri din microbuz au fost transportați la spital pentru o examinare mai minuțioasă. Nimeni din cei doi conducători auto nu era în stare de ebrietate, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău.

Vezi şi:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/