(video) Accident cu microbuz răsturnat în raionul Teleneşti. Şapte persoane au avut de suferit

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident matinal cu multiple victime în raionul Teleneşti, pe traseul Chișinău-Orhei-Bălți. Șapte persoane au primit diverse leziuni corporale, având nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui contact între trei autovehicule în localitatea Sărătenii Vechi.

VIDEO: autoblog.md

Conform datelor oficiale ale IP Teleneşti, preliminar s-a stabilit că în jurul orei 6:30, conducătorul unui Mercedes-Benz Sprinter care ţinea direcția spre municipiul Chișinău și transporta angajații unei fabrici din orașul Orhei, a încercat să schimbe banda de circulație, însă nu s-a asigurat complet.

Drept rezultat a fost lovit din spate de un Land Rover condus de un tânăr de 29 de ani. În același timp, șoferul unei Dacia, încercând să evite coliziunea, s-a tamponat ușor în microbuz. Toţi cei care au avut de suferit se aflau în autovehiculul răsturnat (cel mai probabil fără a avea careva centuri de siguranţă cuplate).

La moment se întreprind măsurile necesare întru stabilirea tuturor circumstanțelor referitoare la acest caz, a conchis ofiţerul de presă al IP Teleneşti, Elena Băetrău.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata