(video) Test Drive: Noul Geely Monjaro – luxul chinez la 39.000 euro

Autor: Constantin MihalachiVideo: Victor Postică

Cel mai luxos și scump model din gama Geely este acum disponibil şi în Republica Moldova! De la apariția mărcii chinezești pe piața auto din țara noastră, aceasta a câștigat rapid încrederea a sute de concetățeni. Cu modele precum Coolray, Atlas Pro și Tugella deja cunoscute, introducerea noului Monjaro a adus o dimensiune suplimentară de rafinament și lux, caracteristici căutate de unii clienţi mai pretenţioşi.

Fiind cel mai mare și luxos automobil din oferta Geely în Republica Moldova, Monjaro promite să ofere o experiență de conducere impresionantă și o serie de facilități premium. De la designul exterior elegant și impunător, până la interiorul spațios și bine dotat, acest vehicul este menit să atragă priviri și să ofere confortul dorit în călătorii.

Noul Geely Monjaro este valabil deocamdată într-o singură echipare Flagship şi cu un singur propulsor pe benzină cu aproximativ 250 de cai putere. Află din testul nostru mai multe detalii şi răspunsul la o întrebare importantă: îşi merită sau nu banii?

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu suntenţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Cmentariile sunt închise