(foto) Incredibil ce se întâmplă! Un tânăr şi alţi patru amici au ameninţat o şoferiţă cu un “AK-47”

Cu un mulaj al unei arme automate AK-47 în mașină și prietenii a pornit prin Chișinău în căutarea aventurilor. Un tânăr de 25 de ani, împreună cu patru amici de-ai săi au fost reținuți de inspectorii de patrulare după ce au amenințat în trafic o șoferiță care se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu din capitală. Totul s-a întâmplat în noaptea de 21 spre 22 aprilie în jurul orei 2:00!

Vezi şi: (video) Rambo din Străşeni. Neînţelegeri în trafic, cu bâta, în sectorul Ciocana

Speriată, aceasta s-a apropriat de primul echipaj de patrulare, povestindu-le întâmplarea. Ea a mai adăugat precum că tinerii se deplasează cu un automobil Opel, fără număr de înmatriculare şi de culoare gri închis.

La doar câteva străzi distanţă, într-o stație de alimentare cu carburant, inspectorii de patrulare au văzut automobilul descris în timp ce șoferul îi instala numărul de înmatriculare, fiind susținut și de ceilalți prieteni.

Conducătorul auto s-a dovedit a fi un tânăr de 25 de ani, domiciliat în Mateuți, raionul Rezina, care se afla în stare de ebrietate, deoarece testul alcoolscopic a demonstrat că avea 0.65 mg/l în aerul expirat.

Întrebați la fața locului, nici unul din ei nu a recunoscut cui îi aparține mulajul de armă AK-47. Aceștia au fost conduși ulterior la IP Râșcani pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Vezi şi: (video) SUA: Poliţiştii au auzit minim 30 de focuri de AK-47, dar de fapt era eşapamentul unei Acura

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/