in ,

OMGOMG

(foto) Incredibil! Echilibrul “perfect de periculos” găsit de un şofer din Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Imaginea zilei de astăzi vine de la un şofer care se deplasa pe lângă localitatea Țibirica din raionul Călăraşi. Acestuia nu i-a venit să creadă ce vede, astfel încât a decis să imortalizeze priveliștea şi a făcut-o publică pe o rețea de socializare.

Un echilibru “perfect de periculos” a fost găsit de un camionagiu care a decis să transporte în bena unui camion un ZIL, iar în bena şi peste cabina acestuia din urmă alte două autoturisme vechi! Toată construcția pare a fi prinsă superficial doar cu câteva funii!

Uimit a fost nu doar acest martor ocular care a comentat: “Moldovenii sunt în stare și de așa ceva”, ci şi cel puţin un motociclist care a întors capul din mers pentru a se convinge că e real ce vede.

Vezi şi:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!