(video) Viral pe internet! Acest şofer şi-a luat cu el toată “casa” şi a pornit la drum prin oraş

A fost un adevărat challenge! Pe TikTok a devenit viral un clip video înregistrat pe o stradă dintr-un oraş mexican, unul ce arată modul în care un pickup Ford este utilizat pentru a muta lucruri şi bunuri de la o casă la alta.

Din câte se pare, pentru a nu face mai multe căi dus-întors, şoferul a decis şi reuşit să aranjeze o cantitate impunătoare de mobilă şi alte obiecte peste acoperişul şi bena vehiculului, dar şi încă să le prindă într-un mod care să nu ducă efectiv la prăbușirea lor în trafic. Înălţimea “construcţiei” depăşeşte la sigur cinci metri!

@lapipadelapaz

Me lo borro TikTok ? Pero ahí está, esta joya ##mexican ##power ##mudanzas

♬ Oh No – Kreepa

Pentru ca o astfel de colecție de lucruri să se încadreze cel puțin în benă, șoferul a fost nevoit să amenajeze la bază o platformă cu scânduri suplimentare și să lege toate dulapurile și alte bagaje îngrămădite în spate cu cabluri groase.

Având în vedere că maşina a fost surprinsă rulând în trafic, suspensia şi motorul face cumva faţă sarcinilor incredibile, dar garda la sol redusă este un indiciu pe cât se poate de clar că greutatea bagajelor depășește semnificativ capacitatea sa de transport.

La începutul acestui an un filmuleţ similar a fost înregistrat în parcarea unui supermarket din statul american Texas. Un şofer transporta ceva mai puține lucruri, dar nu cu un vehicul corespunzător, ci cu un coupe Honda Accord.

https://youtu.be/KOb1d8wjinc

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/