(video) “Mișulică, hai pleacă acasă!” Cum un inspector de circulație din Rusia a rugat un urs să părăsească carosabilul

Chiar dacă suntem obișnuiți să vedem o sumedenie de fotografii cu urși surprinși de turiști în munții de România, iată că și rușii au problemele lor cu aceste animale care deseori își fac apariția pe drumurile publice, în speranța că vor obține mâncare de la trecători.

Cazul a fost înregistrat la kilometrul 530 al traseului “Kola”, ce leagă Sankt Petersburg de orașul Murmansk.

“Mișulică, hai pleacă acasă! Hai, hai – pleacă acasă”, i-a ordonat agentul de circulație ursului ieșit din pădure. Acesta însă nu s-a lăsat foarte ușor convins, dar într-un final a părăsit acostamentul.

De altfel, autoritățile statelor în care există o populație de urși recomandă turiștilor să nu-i hrănească pentru că aceștia nu mai stau în păduri, dar preferă să cerșească mâncare pe drumurile publice. Iar asta poate fi periculos atât pentru alte animale, cât și pentru oameni.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-rusia-un-grup-de-barbati-si-au-gasit-masinile-stricate-dupa-ce-s-au-intors-de-la-vanatoare/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/