(foto) Interiorul noului Hyundai Santa Fe a fost deconspirat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Următoarea generație Hyundai Santa Fe va avea un interior inspirat de cel adoptat de noul sedan Grandeur! Un fotograf spion l-a imortalizat descoperit într-un prototip de teste.

Comune cu nava amiral va fi arhitectura și designul unor elemente individuale din habitaclu. Vor fi însă diferite: setul de monitoare (pe Santa Fe vor fi combinate într-un singur panou curbat), panoul de control al climatizării, volanul, deflectoarele de aer cu o tematică “H”, etc.

Evident că şi scaunele profilate frontale sunt noi, iar cel din dreapta şoferului poate fi reglat de pasagerii din spate. Scaunele de pe bancheta din spate au un spătar reglabil pe un unghi suficient de mare, iar însăși distanța dintre rânduri este destul de generoasă.

Amintim că la exterior se va schimba la fel de radical ca și în cabină. Pe baza fotografiilor spion publicate anterior, noua generație va obține un corp unghiular și probabil va fi mai mare.

Lansarea SUV-ului în Coreea de Sud, conform celor mai recente informații, ar trebui să aibă loc la sfârșitul verii anului 2023.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/