(foto) Koenigsegg vine la Geneva cu un grifon aurit şi două exemplare Regera

Compania suedeză Koenigsegg a dezvăluit programul de prezentare la Salonul Auto de la Geneva a unor automobile noi. În capul listei stă o versiune unică a modelului Agera RS numită Gryphon.

Această Agera specială a fost construită la comanda omului de afaceri şi a colecţionarului de automobile Manny Khoshbin.

El a dorit ca pe lângă caroseria din fibră de carbon să fie instalate mai multe inserţii din aur de 24 de carate. Printre acestea se numără logourile, câteva linii decorative şi elemente din kitul exterior.

Vezi şi: (foto) Poate fi ceva mai exclusiv decât Koenigsegg Agera RS Naraya?

Cu acelaşi metal preţios este înfrumuseţat acoperişul din carbon şi habitaclul supercarului. Salonul mai ascunde multă Alcantara şi fibră de carbon.

Vezi şi: (foto/video) Premieră specială în Japonia: Koenigsegg Agera RSR

Koenigsegg a mai înzestrat proprietatea lui Manny Khoshbin şi cu propulsorul V8 biturbo care produce 1.360 de cai putere. Acelaşi motor este folosit pe hipercarul One:1 pentru un raport putere/masă 1:1.

Greutatea lui Agera RS Gryphon este de 1395 kilograme.

Vezi şi: (foto) Premieră: Koenigsegg Agera XS

Pe lângă această super maşină, la Salonul Auto de la Geneva vor mai putea fi admirate două frumuseţi Regera, acestea fiind şi primele exemplare de serie.

Acestea au o unitate de propulsie hibridă care produce un total de 1.500 de cai şi Koenigsegg se laudă că modelul poate atinge 300 de km/h în 10 secunde şi 400 de km/h în mai puţin de 20 de secunde.

Aceste două exemplare Regera se deosebesc prin decorul exterior şi interior, şi de asemenea au fost construite la comanda unor clienţi ai mărcii.

Vezi mai multe detalii despre model: (foto/video) GENEVA 2016: Premieră mondială – Koenigsegg Regera

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/