(foto) La casă nouă, şi maşină nouă. Ronaldo îşi arată proaspăta achiziţie de când s-a mutat în Italia

0

Cine nu-l cunoaşte pe Cristiano Ronaldo la această oră? Celebrul fotbalist portughez este unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi din lume şi câştigând câteva zeci de milioane de euro doar din fotbal îşi permite să aibă un stil de viaţă luxos.

Se mai ştie că este un pasionat de automobile şi are un garaj compus din mai multe maşini speciale şi scumpe, iar mai nou, şi l-a completat din nou.

FOTO: money.com

Vezi şi: (video) Superstarul Cristiano Ronaldo accidentează un Pagani Huayra într-o reclamă

Fiind deja un jucător al clubului Juventus Torino acesta a fost nevoit să se mute deja într-o nouă casă cu familia, mai aproape de locul de muncă. Şi aşa cum se cuvine, la o nouă casă trebuie şi o nouă maşină, poate una dintre cele mai scumpe maşini din lume pentru familişti.

Nu a stat mult pe gânduri, însă spre uimirea noastră, aflându-se într-o ţară producătoare de maşini super sport, acesta nu a ales una din industria auto italiană. Cristiano Ronaldo a împărtășit cu fanii de pe Instagram noua sa achiziție, un Rolls-Royce Cullinan în valoare de circa 400.000 de euro, o mașină pe care am explorat-o recent la Geneva şi pe care portughezul și-o poate cumpăra din banii pe care-i primește de la Juve în doar 5 zile. Ronaldo încasează în jur de 630.000 de euro pe săptămână la Juventus Torino, deci îşi poate lua câte una pe săptămână fără probleme.

Noul automobil al lui Cristiano Ronaldo este primul SUV de la Rolls-Royce şi are motor V12 de 6.75 litri, care produce 571 de cai putere şi un cuplu de 850 Nm. Modelul are 5.34 metri lungime și o greutate de 2.660 de kilograme. Apropo, amintim că un Cullinan poate fi cumpărat oficial şi de la Bucureşti.           Vezi această postare pe Instagram                  

Trabalho feito ??

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe Mar 1, 2019 at 6:34 PST

Apropo, dacă doriţi să aflaţi şi unde locuieşte Ronaldo la moment, aflaţi că acesta şi-a luat o vilă dublă privată lângă Torino, cu vedere spectaculoasă spre oraş.           Vezi această postare pe Instagram                  

La famiglia bianconera! #finoallafine

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe Aug 21, 2018 at 10:56 PDT

Cristiano Ronaldo has chosen his Turin residence. A private double-villa. #GdS pic.twitter.com/vEekNqHY1j

— Tarek Khatib (@ADP1113) July 30, 2018

Dacă e să priviţi atent, în garaj se mai poate observa un Ferrari F12tdf, probabil cel pe care îl deţine, doar că adus şi reînmatriculat în Italia, ori unul complet nou.

Vezi şi: (foto/video) Cristiano Ronaldo s-a lăudat cu noua sa achiziţie – un Bugatti Chiron

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata