GENEVA 2019: Prima întâlnire cu noul Rolls-Royce Cullinan – Reportaj Video AutoBlog.MD

0

L-am văzut și pe acesta – primul SUV Rolls-Royce și cel mai scump SUV de lux de serie! Noul Cullinan a fost arătat și la Salonul Auto de la Geneva, iar pentru că exista doar un singur exemplar era mare înghesuială pe stand.

Mașina nu are un design exterior wow, însă devine interesant datorită capotei lungi și a portierelor posterioare care se deschid contra direcției de mișcare, un lucru unic în segment. Stilul și designul interior este deja cunoscut de pe alte modele, cum este și același Phantom.

Sub capotă nu există vreun diesel 🙂 ci doar un imens V12 de 6.75 litri, care produce 571 CP și îl împinge până la 100 de km/h în 5.2 secunde. Așteptăm cu nerăbdare o zi în care îl vom putea testa!

Te invităm să vezi mai multe detalii despre automobil:

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/