(foto) Manhart Performance a pregătit o alternativă pentru Alpina XB7

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atelierul de tuning Manhart Performance prezintă modelul MHX7 650 drept alternativă pentru Alpina XB7, asta după ce în decembrie 2020 l-a pregătit şi pentru off-road. Oferta Manhart include chiar mai mulţi cai putere şi un kit exterior care îl face să arate atât mai atractiv, cât şi mai sportiv.

Caracteristici cheie:

  • La bază are versiunea M50i, cu o greutate de 2.5 tone şi măsurând 5.15 metri în lungime.
  • Tehnicienii au împins puterea standard de 530 CP și 750 Nm din fabrică până la 650 CP şi 920 Nm de cuplu. S-a făcut uz pentru aceasta doar de o unitate de control electronic auxiliară MHtronik şi un nou sistem de evacuare sport cu control al supapelor, care se termină cu patru țevi de eșapament îmbrăcate în fibră de carbon. Filtrele de particule standard au fost eliminate.
  • Nu se menţionează cum i s-a schimbat dinamica, însă 0-100 km/h o poate face la sigur în cel mult patru secunde!
  • Noile părţi de caroserie sunt realizate in-house din fibră de carbon cu textură transparentă. Ca şi în cazul exemplarului din imagini, clienţii pot opta pentru acoperirea maşinii cu vinil negru mat, peste care se aplică şi un set de autocolante aurii.
  • Oferta de jante este generoasă, însă in imagini este prezentat modelul MANHART Classic Line într-un negru satinat şi cu accente aurii. Măsoară 23 de inci şi stau în anvelope XL de performanţă (295/35R23).
  • Garda la sol a SUV-ului, care este echipat cu suspensie pneumatică, a fost redusă cu aproximativ 25 de milimetri cu ajutorul unor noi tije de cuplare.
  • La dorinţă se mai poate modifica sistemul de frânare, eşapamentul şi interiorul (aplicaţii din fibră de carbon, tapiţerie, covoraşe, accesorii, etc.)

Doar setul de jante costă 7.545 euro. Preţul unui automobil gata făcut, ca şi cel din imagini, poate trece uşor de 200.000 euro.

[embeddoc url=”https://manhart-performance.de/wp-content/uploads/2022/03/MANHART-MHX7-650-Expose-ENG.pdf”]

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise