(foto) Manhart Performance introduce programul CRT 800 pentru Porsche Cayenne Turbo Coupe

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

SUV-urile sunt încă extrem de populare, în ciuda tuturor profețiilor cu privire la această clasă de vehicule. De mulți ani, categoria variantelor coupe, cu un stil deosebit de dinamic, a devenit ferm stabilită. După BMW, care a deschis segmentul, tot mai mulți alți producători lansează treptat pe piață serii de modele corespunzătoare.

Porsche a recunoscut, de asemenea, potențialul acestor modele și a proiectat un coupe offshoot al lui Cayenne. Manhart Performance a ales versiunea sa Turbo, puternică, ca bază pentru proiectul CRT 800.

Având în vedere faptul că V8-ul său biturbo de 4.0 litri generează deja 550 CP și 770 Nm din fabrică, pentru cei de la Manhart nu sunt suficiente aceste cifre. Le-au schimbat în 807 CP și 1.090 Nm de cuplu, maximum enumerați acum în fișa tehnică, dar fără să spună cum s-a modificat dinamica (din fabrică face 0-100 km/h în 3.9 secunde).

O creștere impresionantă de peste 250 CP s-a putut obţine printr-un kit de performanță care include un upgrade al turbocompresoarelor și un nou intercooler. Se mai adaugă optimizarea software-ului, fie prin remaparea ECU, fie cu ajutorul unității de control auxiliare MANHART MHtronik. S-a reconfigurat şi cutia de viteze pentru a se putea descurca cu puterea sporită.

Sistemul de evacuare primește, de asemenea, o actualizare sub forma unor noi tobe de eşapament cu sistem de control al supapelor şi patru terminaţii de 100 mm în diametru. Acestea din urmă pot fi acoperite cu ceramică sau carbon, la alegere. Sunt disponibile (pentru clienţii din afara Germaniei), de asemenea, conducte sportive Manhart cu convertizoare catalitice cu 200 de celule și conducte de schimb MANHART OPF-Delete din oțel inoxidabil.

În ceea ce privește aspectul: caroseria vopsită în negru este acoperită cu dungi aurii și setul de autocolante de firmă a atelierului. De asemenea, accentuate în auriu sunt jantele negre lucioase din aliaj, care măsoară 10.5×22 și 11.5×22 inci și sunt echipate cu anvelope 285/35ZR22 și 315/30ZR22. La cerere, jantele sunt disponibile și în alte culori.

Sistemul de frânare și interiorul pot fi, de asemenea, configurate individual în funcție de dorințele clientului, ori pot rămâne cele standard. Coborârea gărzii la sol cu 35 mm prin optimizarea suspensiei, inclusiv adaptarea suspensiei pneumatice din fabrică și utilizarea noilor tije de cuplare, completează aspectul rafinat. În curând la oferă va mai fi adăugat un spoiler frontal și un difuzor posterior din carbon.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/