(foto/video) Maybach-uri de peste 1.000.000 de euro au ajuns în Moldova!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

De curând, un camion cu două platforme supraetajate pentru transportarea automobilelor noi, înmatriculat în Republica Moldova, a ajuns în ţara noastră cu un lot impresionant de maşini exclusiviste. Cinci din şase sedanuri din imagini sunt de model Mercedes-Maybach S-Class de ultimă generaţie!

Nu se cunoaşte destinaţia finală a acestora (se fac apropo la comandă), însă cert este că pe proprietari i-a costat sume frumuşele.

Doar preţul jantelor celor cinci maşini (în afară de cea din colţul stâng de jos), care sunt opţionale, variază între 5.000 şi 6.500 de euro! Iar în caz că unele exemplare învelite în huse au o vopsea bi-ton pentru exterior, doar preţul acestei opţiuni se poate ridica până la alţi 15.000 de euro!

În Republica Moldova sunt valabile oficial pentru comandă două versiuni de motorizare: Mercedes-Maybach S 580 4MATIC (V8 cu 503 CP) şi Mercedes-Maybach S 680 4MATIC (V12 cu 612 CP). Preţul lor de start este de 165.740 şi 213 780 de euro respectiv.

Nu ştim ce modele exact se ascund sub huse, însă dacă toate ar fi în versiune S 580 şi ar fi în echiparea de bază, valoarea totală însumată s-ar ridica la aproximativ 850.000 de euro. Iar în caz că cele patru învelite ar avea motoare V12, întregul lot din imagini ar valora peste 1.000.000 de euro şi asta fără dotări opţionale!

Camionagiul a condus cel mai probabil cu o atenţie sporită, mai ales pe drumurile din Moldova! 🙂

Te invităm să admiri cum arată o asemenea maşină în detalii:

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/