(foto) Noile generaţii Toyota Camry şi RAV4. Când apar şi cum ar putea arăta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noua generație Toyota Camry va apărea în vânzare la mijlocul anului 2024, dar nu va fi disponibilă în toate țările. Creatorii nu se grăbesc să lucreze asupra sedanului popular, deoarece concurența din clasă devine din ce în ce mai mică.

În ciuda faptului că cererea mondială pentru crossovere şi SUV-uri este în creştere, Toyota nu va abandona modelul Camry, dar nici nu se grăbeşte să-l schimbe. Drive scrie că dacă anterior a fost nevoie de 5-6 ani pentru a crea vechile generaţii, cea nouă va apărea abia după 7 ani din momentul în care predecesorul a apărut, în iunie 2017.

Producătorul ţine deocamdată în secret informaţii despre automobil, însă insideri au reușit să afle câteva detalii și să compileze primele imagini render.

Noul sedan se va alege cu un aspect expresiv mai modern. În stilul altor modele din gamă, va primi blocuri optice LED mai subţiri, un nas mai ascuţit, noi bare de protecţie, noi prize de aer, noi modele de jante, dar şi o linie laterală mediană diferită. Pe scurt, tot corpul va fi diferit de ce vedem acum.

În aprilie 2017, la salonul Auto Shanghai, a fost arătat conceptul Toyota Fengchao Fun. Poate noul Camry se va inspira din el?

Modelul va fi construit pe o versiune actualizată a platformei TNGA-K și va crește ușor în dimensiuni. Sub capotă va propune cea mai nouă generaţie a agregatului pe benzină de 2.5 litri şi o unitate de propulsie hibridă pe baza acestuia, modificate pentru a fi mai econome.

V6-le de 3.5 litri, disponibil pe unele pieţe, va rămâne un exclusiv pentru Statele Unite sau ar putea fi exclus. În altă ordine de idei, în locul său sau în paralel unde nu va fi valabil acest V6, ar putea veni benzinarul turbo de 2.4 litri pe care l-au primit noile Crown şi Grand Highlander.

Producția noului sedan Camry în SUA este de așteptat să înceapă în aprilie 2024, iar în centrele auto va fi prezent din toamnă.

Apropo, şi noul RAV4 este setat să fie prezentat în 2024, cu disponibilitate în acelaşi an sau de la începutul lui 2025. Va fi preparat după aceeaşi reţetă ca şi noul Camry. Cât priveşte al său design, nu se exclude ideea că acesta a fost deja prezentat preliminar în decembrie 2021, când Toyota a arătat conceptele a 20 de viitoare modele.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/