(foto) Noile Hyundai Santa Fe și Hyundai Tucson facelift se prezintă în premieră națională în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania Pacific Motors SRL, distribuitorul oficial de automobile Hyundai Motor în Republica Moldova, prezintă în acest weekend două produse cheie noi pe piața națională. În contextul celor spuse, oricine este invitat și astăzi să le vadă!

Vorbim despre noua generație Santa Fe! În paralel a ajuns în țara noastră și Tucson facelift!

Noul Hyundai Santa Fe

Orice persoană interesată de noutățile Hyundai, ori foști, actuali sau potențiali clienți, sunt așteptați în cadrul celei de-a doua zile a ușilor deschise.

Specialiștii Hyundai Moldova vor fi disponibili să vă ofere informații detaliate despre caracteristicile avansate ale modelelor, să răspundă la întrebări și să vă ajute să realizați chiar și un test drive la solicitare!

În plus, se va putea beneficia de mai multe oferte speciale (valabile doar în acest weekend) și se vor putea savura gustări delicioase și băuturi răcoritoare pe parcursul vizitei.

Noile Hyundai Santa Fe și Hyundai Tucson facelift vă așteaptă în showroomul Pacific Motors de pe strada Calea Moșilor 5/1. Pentru astăzi, 9 iunie, orarul vizitelor este 10:00-15:00! Pentru mai multe detalii nu ezitați să contactați numărul de telefon 022 800 888.

Apropo, am reușit să aflăm niște prețuri pentru noul Santa Fe! Sunt valabile deocamdată cele mai puternice motorizări non-hibride. Modelul cu motor natural aspirat 2.5 GDI (194 CP/246 Nm) costă cel puțin 39.700 dolari. Iar cel cu 2.5 T-GDI (benzinar turbo cu 281 CP/422 Nm) – de la 43.900 de dolari.

Tot ce trebuie să știi despre noul Hyundai Santa Fe

Tot ce trebuie să știi despre noul Hyundai Tucson facelift

Cmentariile sunt închise