(video) Premieră: Noile RS6-S şi RSQ8-S de la ABT Sportsline

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

ABT Sportsline prezintă în mod regulat vehicule interesante, complet modificate. În 2021, atât RSQ8-R, cât și Johann Abt Signature Edition bazat pe Audi RS 6, ambele care au fost prezentat pentru a marca cea de-a 125-a aniversare a companiei, s-au epuizat în cel mai scurt timp. 

Cu toate acestea, fanii ABT nu vor trebui să aștepte prea mult pentru o înlocuire interesantă. Deja la mijlocul lunii ianuarie din 2022, cel mai mare specialist din lume pentru piese de schimb și piese de performanță auto pentru Audi și VW va lansa noile modele RS6-S și RSQ8-S!

Caracteristici cheie:

  • Ambele maşini beneficiază de un ABT Power S performance upgrade. Puterea motorului V8 twin-turbo de 4.0 litri este mărită până la 700 sau 740 de cai la solicitare, iar cuplul până la 880 sau 920 Nm.
  • Timpul necesar acceleraţiei de pe loc şi până la 100 de km/h scade până la 3.2 secunde, iar limita de viteză maximă poate fi mutată opţional la 320/315 km/h (doar dacă maşina are frâne carbo-ceramice).
  • Ambele dispun de un bodykit exterior aerodinamic cu numeroase elemente din fibră de carbon.
  • Nou devine eşapamentul – din oţel inoxidabil şi cu patru terminații de 102 mm.
  • Pentru RSQ8-S se oferă un ABT Level Control (ALC) pentru a regla suspensia pneumatică standard într-o setare mai sportivă. Nivelul Comfort coboară garda la sol cu 25 mm, iar nivelul Dinamic cu 15 mm faţă de înălțimea standard.
  • Pe de altă parte, pe RS6-S sunt “implantate” arcuri de suspensie reglabile pe înălțime pentru coborâre variabilă de până la 25 mm a punţii frontale și 30 mm a celei posterioare. La aceasta se adaugă bare anti ruliu pe ambele punţi.
  • Jantele puse la dispoziţie ABT High Performance HR măsoară 22 inci pe RS6-S şi 23 inci pe RSQ8-S. Alternativă sunt modelul ABT GR, mai potrivit pentru sezonul rece.
  • În interior, pe lângă modernizarea scaunelor frontale și luminile de intrare integrate, individualizarea include pragurile ușilor, levierul cutiei de viteze în carbon vizibil lucios, butonul ABT start-stop și insigna de pe volan.
  • Alte opțiuni de interior sunt disponibile printr-un pachet suplimentar. Aceasta include un tablou de bord şi carcase pentru scaune din carbon. Pentru RS 6 Avant, există, de asemenea, padele în spatele volanului realizate din același material, care pot fi, de asemenea, comandate individual.

Transformarea spectaculoasă costă minim 42.900 de euro, plus instalarea tuturor celor necesare. Rezervările sunt acum acceptate. Despre vreo limită de producţie nu se anunţă public!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/