(foto) Noua generaţie Nissan Rogue/X-Trail a fost deconspirată

Nissan şi-a afirmat deja angajamentul său de a lansa o versiune cu totul nouă a SUV-ului său venerabil în această toamnă și câteva imagini care i-ar arăta formele au apărut pe un forum web francez. Acestea prezintă maşina pe dinafară şi pe dinăuntru, iar schimbările sunt evidente, stilul fiind inspirat de la noul Juke.

Până în prezent maşina a fost văzută de mai multe ori la teste pe drumurile publice, complet camuflată, iar câteva randări digitale din cadrul unui brevet au apărut mai devreme pe site-ul Ministerului Economiei din Brazilia!

Noile imagini arată un crossover matur care pare să fi intrat într-o sală de sport de la ultima sa reîmprospătare făcută în 2017, având acum mult mai multe linii atletice și unghiuri, o grilă de radiator mai mare în stilul limbajului V-motion, faruri reproiectate și un posterior ridicat într-o poziție mai verticală, acolo unde un accent pronunțat îl constituie o placă argintie, parte a unei bare de protecţie realizată în totalitate din plastic.

Interiorul SUV-ului este reproiectat în totalitate şi introduce un cockpit digital. În spatele volanului se găseşte un monitor, iar un altul stă la un nivel mai ridicat pe consola centrală şi nu este încorporat complet în bord. Nou este şi panoul de control a climatizării, dar şi tunelul central, acolo unde vedem un levier compact al cutiei de viteze automate.

Calitatea materialelor şi tapiţeriei folosite este una decentă, deşi în imagini s-ar prezenta o maşină într-o echipare de top. Cusături contrastante există pe toate scaunele, cele ale pasagerilor din faţă fiind profilate. Se mai poate remarca o nişă sub tunelul central, o suprafaţă de încărcare wireless a telefoanelor compatibile, un acoperiş panoramic, printre altele.

Aşadar, premiera noului Nissan Rogue va urma cel mai probabil în următoarele săptămâni, în timp ce startul vânzărilor peste ocean s-ar putea da toamna târziu. Debutul modelului X-Trail european va urma după, nefiind exclusă o dată din 2021.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/