(foto) Noua Mazda CX-60 este la Chişinău. Versiunea plug-in hybrid – cea mai ieftină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noua Mazda CX-60 a ajuns în sfârşit şi în Republica Moldova! Un exemplar vopsit în culoarea opţională de top Soul Red Crystal, cu jante negre la 20 de inchi şi într-o echipare de top Homura, care presupune printre altele înnegrirea tuturor elementelor cromate şi o bară de protecţie frontală mai agresivă, este o adevărată atracţie în showroom-ul Mazda de pe strada Calea Ieşilor 10.

Noul SUV de la Mazda este valabil în Republica Moldova cu toate motorizările lansate până la acest moment, urmând să se adauge la ofertă un nou benzinar de 3.0 litri în 2023.

Astfel spus, la acest moment se poate opta pentru unitatea plug-in hybrid cu 327 CP şi consum mixt de 1.5 litri, combinată cu o cutie de viteze automată în opt trepte şi sistem de tracţiune integrală. Alternativ se poate alege un turbo diesel de 3.3 litri, în versiune cu 200 CP (tracţiune spate şi consum de 5.0 litri) sau cu 254 CP (AWD şi consum de 5.3 litri).

CX-60 se propune în câteva nivele de echipare, câteva pachete suplimentare de dotări şi o serie de opţiuni pentru o şi mai mare personalizare. Exemplarul de prezentare din showroom le are practic pe toate, în afară de opţionalul acoperiş panoramic. Costă 64.500 de euro!

Puteţi consulta cu titlu de informare dotările valabile:

Preţurile de start pentru CX-60 în Moldova sunt de 53.000 de euro pentru maşina cu motorizarea plug-in hybrid şi de minimum 54.600 de euro pentru dieselul cu 200 de cai putere.

Vizitaţi showroomul Mazda pentru a afla mai multe detalii şi a explora acest produs cu adevărat nou al mărcii nipone.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/