(foto) Noul Audi Q3. Iată cum vor arăta farurile şi stopurile modelului produs în serie

Compania Audi continuă să testeze prototipul noii generaţii a crossoverului Q3 şi recent un prototip a fost văzut la teste undeva în peninsula scandinavă. Fotografii spioni care erau în zonă nu au ezitat să urmărească maşina, şoferul căreia a scos la vedere forma, dar şi designul farurilor şi stopurilor cu LED-uri.

https://youtu.be/MU54wgvpbC8

A doua generaţie Audi Q3 va avea un design exterior complet diferit şi pentru a-l face cât mai reuşit vor trebui să contribuie şi blocurile optice. Alături de acestea modificări va avea de suferit şi grila radiatorului.

În partea posterioară stopurile vor avea nişte muchii ascuţite şi se vor întinde pe uşa portbagajului până în preajma spaţiului pentru plăcuţa de înmatriculare. Benzile reflectorizante vor fi mai subţiri, dar mai lungi. Bara de protecţie spate de asemenea va fi actualizată şi cel mai probabil va dispune de pseudo terminaţii ale eşapamentului.

Noul Audi Q3 – imagine de tip render

Din ultimele informaţii disponibile, neoficiale, aflăm că noul Q3 va fi mai lung cu 60 de mm şi mai lat cu 30 de mm. Dimensiunile îl vor apropia mai mult de Q5 cu ai săi 4.660 de mm în lungime decât de Q2 cu 4.190 de mm.

Bestseller-ul german va mai scădea din greutate cu până la 50 de kilograme, până la 1.350 de kilograme. Cea mai simplă motorizare va include un benzinar turbo cu patru cilindri şi un volum de 1.5 litri (128 de CP).

Premiera noii generaţii Audi Q3 este aşteptată la mijlocul anului 2018.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/