(foto) Noul BMW Seria 2 Gran Coupe se prezintă în toamnă la Los Angeles. Primele detalii

0

Amprenta finală a fost pusă în prezent pe primul BMW Seria 2 Gran Coupe ca parte a fazei finale de teste. Noul coupe cu patru uşi pentru segmentul premium al clasei compacte a pornit într-un mini turneu de autopromovare în călătoriile sale de reglare din zona München. Camuflajul multicolor atractiv a primit un nivel suplimentar de intrigă prin codul QR mare de pe uşile faţă care duce ochii curioşi către www.bmw.com/2-series-gran-coupe.

Înainte de premiera mondială a Seria 2 Gran Coupe ce va avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles în noiembrie 2019, acest homepage va oferi vizitatorilor buletine informative despre conceptul inovator şi extravagant de automobil.

BMW aduce conceptul de coupe cu patru uşi, care s-a bucurat deja de un mare succes în clasele superioare de automobile, şi în segmentul compact premium. Primul BMW Seria 2 Gran Coupe îşi sărbătoreşte apariţia cu o doză nouă de individualitate, aspect estetic şi angajament emoţional, susţinute de o tehnologie inovatoare de conectivitate, operare şi control, caracter practic în utilizare cotidiană şi calităţi dinamice excepţionale.

Această interpretare spectaculoasă a sedanului clasic este susţinută de arhitectura cu tracţiune faţă a BMW şi împărtăşeşte o serie de dezvoltări tehnologice cu recent lansatul BMW Seria 1. Asemenea partenerului său din segmentul compact premium, BMW Seria 2 Gran Coupe utilizează tehnologia de ultimă oră a şasiului şi sistemele inovatoare de control pentru a ridica standardul în ceea ce priveşte dinamica şi agilitatea.

O caracteristică a arsenalului tehnic al noului automobil este tehnologia ARB (limitarea patinării roţii în apropierea actuatorului) disponibilă la BMW i3. ARB utilizează un controler de alunecare poziţionat direct în unitatea de control al motorului, nu în unitatea de control pentru sistemul DSC (controlul dinamic al stabilităţii). Eliminarea căilor lungi de semnal înseamnă că informaţia este transmisă de trei ori mai repede, în timp ce conducătorul percepe că patinarea roţii este controlată de până la 10 ori mai rapid.

Această tehnologie inovatoare de control al tracţiunii este combinată cu BMW Performance Control (distribuţia momentului de cuplu) – disponibilă tot standard – pentru a furniza o experienţă directă şi intensă a condusului atât cu tracţiunea faţă, cât şi cu tracţiunea integrală BMW xDrive a BMW M235i xDrive.

Vârful de gamă sportiv este echipat cu cel mai puternic motor cu patru cilindri din portofoliul BMW Group, care produce 306 CP. De asemenea, vine echipat standard cu nou dezvoltatul diferenţial mecanic Torsen cu patinare limitată, care oferă automobilului o latură şi mai sportivă prin crearea unei efect de blocare între roţile faţă.

Primul BMW Seria 2 Gran Coupe îşi completează liniile sportive, elegante şi extrovertite cu conectivitate de ultimă oră şi niveluri generoase de spaţiu. Prin urmare, are toate calităţile pentru a alimenta entuziasmul clienţilor noi, orientaţi spre design, din zonele urbane cu plăcerea condusului tradiţională pentru BMW.

BMW Seria 2 Gran Coupe a fost conceput ca ofertă globală şi reprezintă o suplimentare atractivă a portofoliului de modele, în special pe pieţele unde stilul de caroserie sedan se bucură de o popularitate foarte mare. Rivalul direct îi va fi noul A-Class Sedan.

Lansarea pe piaţă la nivel mondial a BMW Seria 2 Gran Coupe va avea loc în primăvara 2020.

GALERIE FOTO:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata