(foto) Noul BMW X5 Black Vermilion – două maşini din doar 500 sunt la Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Adevărate exclusivități pentru clienţii BMW din Moldova. În showroom-ul companiei de la Chişinău se află două exemplare BMW X5 Black Vermilion!

Amintim că acest model de ediţie specială va exista în doar 500 de exemplare pentru toată lumea!

Accentul central al ediţiei speciale este interacțiunea dintre culorile negru şi roşu. De exemplu, grila dublă BMW cu bare roşii, un finisaj unic, creează un contrast eficient cu vopseaua specială BMW Individual Frozen Black mată metalizată!

Se mai remarcă un pachet exterior M Sport, jante la 22 de inci, etriere de frână roşii, un habitaclu tapiţat cu piele în care predomină culoarea neagră, în timp ce pentru contrast servesc cusăturile contrastante, la fel roşii, printre multe altele.

Poţi afla mai multe şi ce au să ofere modelele Black Vermilion din articolul dedicat pe care l-am pregătit imediat după premiera din această vară.

Maşinile disponibile în showroom sunt construite pe baza versiunilor xDrive 30d cu 340 CP (click pentru dotări şi preţ) şi xDrive 40i cu 340 CP (click pentru dotări şi preţ).

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/