(video) Un bărbat din Australia are un Daihatsu Mira cu 35 CP sub capotă şi alţi 2.600 după scaune

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

De ce să te mulțumești numai cu 35 de cai putere când poţi obţine 2.600?! Acesta a fost unul dintre argumentele unui oarecare David Nicotra din Australia, când a fost întrebat de ce a ales să-şi facă un jet car dintr-un mic Daihatsu Mira. 

În schimb, acum mașina sa este capabilă să accelereze până la 320 km/h!

Adevărat, instalarea unui motor cu reacție a afectat serios caracterul practic. Motorul a ocupat jumătate din cabină și întreg portbagajul, însă scaunul pasagerului a fost salvat. În mod curios, David a decis să păstreze motorul original. Încă funcționează sub capotă și conduce roțile de pe puntea frontală. Astfel spus, puterea totală a acestui veritabil hot hatch ajunge la 2.635 CP!

Interesant mai este de remarcat că toate modificările aduse designului şi construcției sunt legalizate. Automobilul poate circula legal pe drumurile publice din Australia, fiind chiar înmatriculat. Cu toate acestea, proprietarul o folosește exclusiv ca mașină de spectacol pentru a participa la diferite competiții și evenimente festive. 

Apropo, Mira Jet Car nu este prima sa experiență de a instala un motor cu reacție într-o mașină. Are în garaj şi un monster truck cu propulsor similar.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/