(video) O şefă de grădiniţă privată din Uzbekistan, prinsă pe o şosea cu 25 de copii într-un mic Chevrolet Spark

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În regiunea Bukhara din Uzbekistan, șefa unei grădinițe private a fost prinsă transportând 25 de copii mici într-o maşină şi nu una oarecare, ci într-un Chevrolet Spark de nici patru metri lungime, care are un ampatament şi mai scurt, de aproape 2.4 metri lungime!

Femeia a fost observată de poliţişti în trafic, având copii în maşină, însă nu s-au aşteptat să găsească un număr atât de mare de pasageri atunci când au tras-o pe dreapta. Pici se aflau atât lângă ea pe scaunul din dreapta, pe bancheta din spate, cât şi în portbagaj!

Ofițerilor de patrulare le-a spus că într-un astfel de mod îi transporta pe copii acasă după sfârșitul programului zilei, însă într-un mod similar îi luase anterior şi spre grădiniță. Plângând din cauza înghesuielii şi lipsei de aer suficient, micuţii au fost predaţi părinţilor sau rudelor care au fost chemate la faţa locului să-i ia. Ulterior mai marii au fost chemați la inspectorat pentru a li se ţine o lecţie despre securitatea în trafic şi a copiilor!

Cu ce amendă s-ar fi ales şoferiţa nu am putut afla.

Vezi şi:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/