(foto) Noul Mitsubishi Outlander PHEV va avea şapte locuri pentru pasageri

Mitsubishi Motors Corporation anunţă oficial când va lansa noua generaţie Outlander PHEV. Se va întâmpla în a doua jumătate a acestui an fiscal* (în Japonia) şi în a doua jumătate a anului calendaristic 2022 în SUA. Despre apariţia în regiunea euro-asiatică nu se menţionează deocamdată nimic.

Primele informaţii despre noul model ne spun că sistemul de propulsie electrificat îi este de nouă generaţie şi nu mai are nimic în comun cu cel vechi.

Cu o putere total dezvoltată mai mare şi o capacitate crescută a bateriei faţă de modelul actual, noul Outlander PHEV va fi mai performant din punct de vedere dinamic, dar şi mai autonom în ce priveşte deplasarea doar cu utilizare de electricitate.

Bazat pe platforma nou dezvoltată, componentele integrate și un aspect optimizat permit noului model să găzduiască pentru prima dată șapte pasageri pe trei rânduri, oferind un nou nivel de confort și utilitate într-un SUV (actualul Outlander plug-in hybrid poate avea doar două rânduri de scaune)!

Reieșind din faptul că noua generaţie Outlander împarte platforma cu noul Nissan X-Trail/Rogue, nu se exclude că vor împărți şi agregatele hibride, dacă nu totalmente atunci parțial. Pe modelul Nissan se folosește sistemul e-POWER: un motor electric răspunde de mișcarea mașinii, iar un benzinar VC-Turbo de 1.5 litri şi cu trei cilindri serveşte doar drept generator de energie electrică pentru încărcarea bateriei.

Amintim că modelul Outlander PHEV a debutat la nivel global în 2013 şi este vândut în peste 60 de țări din întreaga lume, fiind lider în categoria SUV-urilor plug-in hybrid.

*Anul fiscal 2021 este considerat din aprilie 2021 până în martie 2022.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/