(foto) Noul Renault Captur Rive Gauche – o ediție limitată lucioasă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Renault introduce ediţia limitată Captur Rive Gauche – un echilibru perfect între eleganță și caracter, oferind o interpretare distinctivă a celui mai vândut SUV compact al mărcii.

Rive Gauche face aluzie la atmosfera la modă a celebrului mal sudic al râului Sena din Paris, la cartierele istorice care găzduiesc monumente binecunoscute, o cultură de jazz de lungă durată și emblematicul Bulevard St Germain.

Pentru Captur Rive Gauche, versiunea echipare Intens a fost folosită ca punct de plecare, după care o serie de detalii au fost finisate cu o vopsea neagră lucioasă. Acest tratament complet, până la sigle, oferă modelului Captur o notă de mister și personalitate care va atrage clienții activi, dornici să iasă în evidență din mulțime.

La exterior, Captur Rive Gauche se mândrește cu un aspect distinctiv cu finisajul său negru lucios integral, care a înlocuit părțile cromate de pe siglele din față și din spate, inscripții, grila radiatorului, plăci de protecție față și spate, protecția ușilor, barele de protecție și jantele din aliaj Pasadena de 18 inci. Antena de pe acoperiș și oglinzile laterale sunt în același finisaj negru strălucitor.

Această temă vizuală continuă în interior cu o tapițerie, panouri ale ușilor și un tablou de bord negru. Plafonul cu trapă este în aceeaşi culoare, la fel ca şi specificația RS line. Caracteristicile, similare echipării Intens, sunt completate de un City Pack cu includerea unei camere de parcare spate și a senzorilor de parcare față.

Ediția Rive Gauche include, de asemenea, toate punctele forte care au făcut ca modelul original Captur să devină un succes: un design popular, un condus irezistibil, motoare E-TECH în versiuni plug-in și non plug-in, spațiu interior și portbagaj optim, banchetă posterioară cu reglare longitudinală, Smart Cockpit și 15 funcții de asistență pentru șofer.

Renault Captur Rive Gauche este acum disponibil pentru comandă în opt culori diferite: Pearlescent White, Highland Grey, Cassiopée Grey, Etoilé Black, Atacama Orange, Flame Red, Iron Blue şi Smoked Marine Blue.

Prețurile încep de la 26.400 euro, iar primele livrări vor demara în martie 2022.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise