(video) Accident pe centura de ocolire a Orheiului. Un șofer nu s-a uitat în oglinzi când a pornit de pe acostament

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou accident pe unul dintre drumurile din ţară cu cea mai bună vizibilitate la 360 de grade. S-a întâmplat către ora amiezii pe traseul R6, pe centura de ocolire a municipiului Orhei. Trei persoane au ajuns la spital!

Elena Băetrău, ofiţerul de presă al IP Orhei, ne-a putut spune că la faţa locului s-a depistat un automobil marca Honda şi un camion marca Mercedes-Benz. S-a putut stabili că şoferul de 53 de ani din autoturism, dorind să înceapă deplasarea de pe acostament pe prima bandă fără a se asigura, a fost lovit lateral de autocamionul care se deplasa în aceeași direcție spre mun. Bălți.

În urma accidentului şoferul din Honda și pasagerii acestuia, doi bărbați de 59 de ani și 52 de ani, au fost transportați la Spitalul Raional Orhei pentru acordarea ajutorului medical. Niciunul dintre conducătorii auto nu fusese în stare de ebrietate.

Martor ocular: Sergiu
VIDEO: facebook.com/Vlad Coroban

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/