(foto) Noul Safety Car pentru MotoGP este BMW M2 CS Racing

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

50 de ani de istorie BMW M şi 24 de implicare în MotoGP! În 2022, angajamentul în calitate de “Official Car of MotoGP” înseamnă aniversarea specială a BMW M GmbH. Primul punct culminant este o premieră în flota de maşini de siguranţă BMW M.

BMW M2 CS Racing este prima maşină de curse veritabilă care este folosită ca maşină de deschidere în MotoGP. BMW M2 CS Racing MotoGP Safety Car va conduce flota de maşini de siguranţă BMW M puternice în sezonul 2022, care începe la 6 martie cu Grand Prix-ul Qatarului.

BMW M2 CS Racing face parte din gama extinsă de maşini de curse a BMW M Motorsport. Are succes în campionatele din întreaga lume şi există mai multe cupe internaţionale şi naţionale monomarcă, unde participă exclusiv modelul dat.

De asemenea, piloţii şi echipele BMW M Motorsport obţin puncte pentru BMW Sports Trophy la participările cu BMW M2 CS Racing. Competiţia este singura de acest fel din lume pentru piloţii şi echipele care concurează cu maşinile de curse BMW M în diverse serii şi la competiţii renumite. Cei mai de succes dintre ei sunt recompensați cu un premiu financiar atractiv.

Pe lângă un motor care generează până la 450 CP (în funcţie de versiune), maşina de curse are şi asistenţi de condus specifici motorsportului, cum ar fi ABS şi DSC, un diferenţial mecanic cu alunecare limitată cu pre-load şi răcire separată, precum şi arbori de transmisie fabricaţi special, alături de un acoperiş din carbon cu textură în carouri.

Pentru rolul său de MotoGP Safety Car, BMW M2 CS Racing a necesitat doar modificări în câteva domenii, inclusiv adăugarea de bare luminoase şi lumini frontale. Designul este o referire la cea de-a 50-a aniversare şi se bazează pe sigla aniversară a BMW M GmbH.

Flota BMW M pentru sezonul 2022 din MotoGP este completată cu BMW M3 Competition Safety Car, BMW M4 Competition Safety Car, BMW M5 CS Safety Car, BMW M8 Competition Gran Coupé Safety Car, BMW X5 M Competition Medical Car, precum şi cu două BMW M 1000 RR Safety Bikes. Modelul electric BMW i4 M50 Safety Car va conduce plutonul în Cupa Mondială FIM Enel MotoE, seria de motociclete electrice desfăşurată în cadrul programului de suport MotoGP.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/