(foto) Noul Toyota Yaris ECOvan este o maşină perfectă pentru curieri şi livrări

Deocamdată în Spania, a fost lansată o nouă variaţie a modelului Toyota Yaris de nouă generaţie. Toyota Yaris ECOvan este un fel de furgonetă compactă, menită să atragă, cel puţin, atât serviciile de reparaţii, cât şi de curierat din Europa, asta pentru că statutul său de automobil “marfar” înseamnă o rată de impozitare mai mică comparativ cu hatchback-ul de bază.

Producătorul spune că se mândrește de faptul că este singura maşină hibridă din segment, care promite și avantaje fiscale pentru clienți. Unitatea sa de propulsie include un benzinar natural aspirat cu trei cilindri şi volum de 1.5 cilindri, un variator electromecanic și un motor electric, puterea maximă fiind de 116 CP. Pentru versiunea cargo, setările sale nu au fost modificate.

Corpul maşinii rămâne standard. Chiar și ferestrele portierelor posterioare sunt păstrate şi pot fi coborâte manual, deși pentru o suprataxă pot fi făcute opace. Bancheta din spate a fost evident demontată, iar un perete despărțitor a fost instalat după scaunele frontale.

Lungimea compartimentului rezultat este de 1.243 mm. Podeaua plată reprezintă o foaie de placaj cu un strat de cauciuc, iar nişte balamale pentru fixarea încărcăturilor sunt instalate la colțuri. Volumul compartimentului este de 0.9 metri cubi, în timp ce capacitatea de transport a unui astfel de Yaris este de 430 kg.

La fel ca şi donatorul cu cinci uși, Yaris ECOvan are deja în echipare de bază un sistem multimedia și un complex de asistenţi electronici Toyota Safety Sense. Costă toată această transformare doar 1.300 de euro (în Spania). De notat mai este că Yaris ECOvan nu va fi produs în uzina din Franţa, ci transformat cu forţele proprii de către dealeri selectaţi.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/