(foto) Noul Volvo S90 facelift a ajuns în Moldova cu o ofertă de 10.000 euro! Ce dotări are și care este prețul final

La începutul acestui an scriam aici pe site că suedezii de la Volvo au anunțat noul S90 facelift, un model care aduce mai multe retușări de ordin estetic, dar și o sumedenie de modificări și chiar noutăți pe partea de dotări.

Ei bine, iată că noul Volvo S90 facelift a venit de curând și în țara noastră, iar pe lângă modificările efectuate din uzină, clienții din Moldova se vor bucura să descopere și o ofertă de preț extrem de atractivă – și anume de minus 10.000 de euro de la prețul de listă al mașinilor disponibile în ofertă.

Este adevărat că oferta de preț este una limitată din cauza numărul de exemplare la care are acces importatorul din țara noastră, însă cei care vor reuși să obțină un S90 facelift la preț special la sigur se vor bucura de cea mai bună ofertă de preț din segmentul sedanurilor de clasă premium din Moldova.

Haideți să vă spunem mai multe despre dotările exemplarelor disponibile clienților din Republica Moldova. Câteva date importante despre automobilele disponibile la ofertă:

  • Toate exemplarele sunt în versiunea D5 AWD. Asta înseamnă un motor de 2.0 litri turbodiesel de 235 de cai putere, care este cuplat la o cutie automată în opt trepte și prin care transmite cuplul pe ambele punți datorită sistemului de tracțiune integrală.
  • Inițial vorbim de versiunile de echipare Inscription, însă un pic mai târziu vor veni și câteva exemplare S90 R-Design.
  • Diferențele dintre mașinile disponibile din ofertă sunt foarte mici. Unele exemplare pot beneficia de suspensie pneumatică pe puntea din spate și climatizare pentru pasagerii spate. De la altele pot lipsi aceste dotări.

Și în acest sens am atașat o ofertă de preț pentru un exemplar aflat deja în showroom-ul de la Chișinău.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Haideți să vă arătăm și câteva fotografii cu exemplarul a cărui echipare am atașat-o mai sus. Trebuie să recunoaștem că băieții de la Volvo Cars Moldova au ales foarte inspirat culoarea exterioară a caroseriei, cât și pe cea a tapiţeriei.

Prin urmare vorbim de versiuni a căror preț de listă variază între 63.000 și 66.000 euro. Exemplare care, datorită reducerii oferite de Volvo Cars Moldova, pot avea un preț final între 53.000 și 56.000 euro.

Pentru mai multe detalii despre automobilele aflate în stock și oferta disponibilă pentru noul Volvo S90 facelift vă invităm să apelați la numărul de telefon 060-939-939!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/