(foto) Noul VW Arteon. Primele imagini oficiale înainte de premieră

Premiera noului sedan Volkswagen Arteon va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, deja peste câteva zile. De asemenea, startul vânzărilor va începe în acest an.

Constructorul german a publicat două imagini oficiale cu noul automobil, care ne demonstrează designul părţii frontale şi posterioare. Blocurile optice şi stopurile vor fi pe bază de LED-uri.

Noul fastback cu patru uşi va fi poziţionat în gamă peste modelul Passat şi va fi un concurent, de exemplu, pentru BMW Seria 4 Gran Coupe.

https://youtu.be/8DB85KAbjYQ

Vezi şi: (foto/video) Noul Volkswagen Arteon se va lansa în martie, la Salonul Auto de la Geneva

Noutatea este de facto un urmaş al lui Volkswagen Passat CC, dar cu nişte forme mai proeminente şi musculoase. Habitaclul ar putea include mai multe elemente preluate de la Passat, însă în Arteon va fi mai mult spaţiu şi ar putea fi disponibil un panou de bord opţional Active Info Display.

Vezi şi: (video) Volkswagen a arătat că testează trei modele noi în Africa de Sud

Caracteristicile tehnice nu le cunoaştem deocamdată, însă la sigur gama va fi compusă din motoare turbo cu patru cilindri, pe benzină şi motorină, care vor fi cuplate la transmisii automate DSG. Opţional va fi disponibil şi un sistem de tracţiune integrală.

Neoficial, preţul de start al modelului ar putea începe de la 33.000 de euro.

Potrivit presei din occident, noul Volkswagen Arteon va fi o “navă amiral” a brandului german. În viitor ar putea apărea şi o versiune hibridă GTE.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/