(foto/video) O bandă suplimentară de viraj pe strada Calea Orheiului va apărea până la sfârşit de iunie

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

La sfârșitul lui 2021 a început a doua fază de reorganizare a circulaţiei rutiere în intersecția străzilor Calea Orheiului şi Studenților. Atunci s-a anunţat că au demarat lucrările de amenajare a bretelei pentru virarea la dreapta de pe Calea Orheiului pe str. Studenților, prin strămutarea rețelelor de gaz.

Astăzi suntem informaţi că încă de săptămâna trecută au început lucrările de terasament pentru construcția unei noi benzi suplimentare de viraj la intersecția str. Calea Orheiului cu str. Studenților, în scopul fluidizării traficului rutier și neadmiterii staționării pe banda dreaptă de deplasare.

Astfel, se va asigura preluarea fluxului de autoturisme care virează pe dreapta și încadrarea nestingherită a acestora în deplasarea spre direcția str. Studenților. Anterior în aceeași intersecție s-a creat un buzunar care permite autovehiculelor să vireze la dreapta de pe str. Studenților spre strada Calea Orheiului, ocolind semaforul.

Problema ambuteiajelor în această intersecție a devenit stringentă de mai mulți ani. Anterior au fost unele intenții de îmbunătățire a situației, însă soluțiile propuse în complex s-au dovedit a fi costisitoare, neavând nicio finalitate, totul reducându-se doar la elaborarea unor proiecte.

Pentru a reduce, totuși, impactul negativ al ambuteiajelor, s-a considerat oportun de a amenaja treptat benzi suplimentare în intersecția dată. Lucrările la banda suplimentară de virare cu direcția de deplasare str. Calea Orheiului – str. Studenților urmează a fi finalizate până la sfârșitul lunii iunie din 2022.

Din 4 februarie şi până pe 3 aprilie vor exista restricții parţiale de circulaţie în intersecția dată!

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata