(foto) O nouă literă în alfabetul Mercedes-Benz! Se anunţă oficial despre noul T-Class

Mercedes-Benz Vans este un furnizor de vehicule în segmentele de autoutilitare mici, mijlocii și mari, care îndeplinesc toate cerințele clienților pentru un “spațiu spațios”. Acum, s-a decis folosirea unei platforme mici de autoutilitară pentru a crea un vehicul nou, adaptat nevoilor familiilor, fiind totodată un însoțitor potrivit pentru pasionații de agrement activ.

Ca și V-Class, care este poziționată cu succes în segmentul midsize, Mercedes-Benz Vans va oferi, de asemenea, un van mai compact pentru clienții privați din prima jumătate a anului 2022. Denumirea clasei acestui nou model este T-Class!

Ca o evoluție complet nouă, clasa T va fi în mod clar perceptibilă la prima vedere ca membru al familiei Mercedes-Benz și va prezenta caracteristici inconfundabile tipice ale mărcii cu stea cu trei vârfuri. Mai ales în ceea ce privește designul, valoarea, siguranța și conectivitatea, noul vehicul va purta ADN-ul Mercedes-Benz. 

Piața clienților privați este punctul central al nou-dezvoltatei clase T. Modelele din această linie vor răspunde nevoilor familiilor și persoanelor orientate spre petrecere a timpului liber, la un raport preț-valoare atractiv. Litera T a fost aleasă să reprezinte concepte de cameră eficiente și este astfel perfectă ca o denumire a modelului pentru autoutilitarele de familie compacte care poartă steaua cu trei vârfuri.

Noul Mercedes-Benz T-Class va oferi o cantitate mare de spațiu și este potrivit pentru o serie de utilizări diferite, inclusiv transportul de pasageri ca referință în cadrul serviciilor de car sharing – toate acestea fără a compromite confortul. Ușile glisante cu deschidere largă atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă a vehiculului, ca exemplu, permit accesul ușor și confortabil la interior. Alături de sistemele de propulsie tradiţionale, va exista și într-o versiune complet electrică. 

În segmentul autoutilitarelor mici, Mercedes-Benz Vans este reprezentat de modelul Citan, poziționat comercial din 2012. În august anul trecut, divizia Vans a anunțat un succesor al autoutilitarei pentru livrări urbane, împreună cu o variantă complet electrică. 

Anume pe baza acestei platforme mici de autoutilitare vor fi create două vehicule: în timp ce Mercedes-Benz Citan este un vehicul fără compromis, adaptat cerințelor clienților comerciali, Mercedes-Benz T-Class este axat în primul rând către clienți privați. 

Respectiv, prin aceste informaţii ni se dă de înţeles că noul T-Class nu va fi altceva decât un Citan mai luxos, cu un posibil ampatament alungit, dedicat pentru transportul de pasageri. O schemă similară Mercedes-Benz a folosit pentru a despărţi modelele Vito şi V-Class, deşi ca bază sunt una şi aceeaşi maşină.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/