(foto) Nu mai aşteaptă noua generaţie. Mercedes-Benz introduce sistemul MBUX şi pe V-Class facelift

După ce a fost lansat în mașini precum noile A-Class şi B-Class, CLA, GLB, GLC facelift, GLE, GLS, EQC, EQV şi Sprinter, sistemul multimedia MBUX intuitiv și cu capacitate de a se autoînvăţa de la Mercedes-Benz va fi oferit acum și pentru V-Class!

Germanii au decis să nu mai aştepte până vor lansa pe piaţă noua generaţie a modelului şi dacă tot l-au montat în versiunea electrică şi-ar fi spus de ce să nu-l pună şi pe maşina recent actualizată.

Din decembrie 2019, MPV-ul premium cu stea în frunte va fi disponibil la comandă împreună cu MBUX. Elementul central al MBUX este conceptul său de operare intuitiv și mai ales sistemul său de control vocal. Recunoaște aproape orice propoziție imaginabilă cu privire la domeniile de informare și funcționare a vehiculului.

În plus, este capabil să învețe automat, se poate adapta la utilizatori și la vocea lor, și chiar poate înțelege argoul. Sistemul de control vocal este activat cu ajutorul unui buton de pe volan sau prin comanda vocală “Hey Mercedes”.

Sistemul multimedia va putea fi operat pe două ecrane tactile, unul de 7 sau altul de 10.25 inci, la alegere, inclusiv printr-un touchpad special de pe consola centrală.

MBUX poate fi, de asemenea, personalizat datorită așa-numitelor caracteristici de predicție. Acestea permit sistemului să recunoască activitatea pe care șoferul ar dori să o facă în continuare. De exemplu, dacă în drum spre casă, șoferul apelează în mod regulat “acasă”, numărul de telefon va fi sugerat pe afișaj. Toate setările pentru infotainment și vehicul pot fi salvate și în opt profiluri individuale.

Primul nostru contact cu MBUX: (video) Test Drive: Noul Mercedes-Benz GLE 450 4MATIC

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/